GENRELLE OPLYSNINGER

MAGNA VIRTUTE
Bastebjerg 55
2690 Karlslunde
CVR nr.: 34923590
Telefon: 60733033
E-mail: shop@fitnessfar.dk

BETALING

MAGNA VIRTUTE modtager betaling med MobilePay eller Bankoverførsel. Betalingen sker når varen afhentes og trækkes med det samme. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

LEVERING

Vi tilbyder desværre ikke levering.
Bestilte varer afhentes på vores adresse:
Bastebjerg 55
2690 Karlslunde

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen indleveres i vores butik:
MAGNA VIRTUTE
Bastebjerg 55
2690 Karlslunde

RETTURET

Der gives 7 dages fuld returret på varer købt i vores butik.
Perioden regnes fra den dag;

  • Hvor du afhenter ordren.
  • Fortrydelse skal anmeldes til os senest 7 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 7 dage efter returnere varen(e). Meddelelsen gives pr. mail på shop@fitnessfar.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

RETURNERING

Du skal returnere din ordre uden unødig forsinkelse og senest 7 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering.

VARNES STAND VED RETURNERING

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

TILBAGEBETALING

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

KLAGEMULIGHEDER

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Link: Klageportal for Nævnenes Hus